Mikko Malmivaaran musiikkikoulu

Mikko Malmivaaran musiikkikoulu on toiminut jo 2004 vuodesta Järvenpäässä. Opetuspiste on Mikon kotistudion tiloissa Järvenpään Sorrossa.  Opetuskohteita ovat: kitara, basso , ukulele ja teoria. Koska opetus tapahtuu kotistudiossa, niin myös oman demon teko kuuluu osana tunteihin, eli pääsee kuuntelemaan omaa soittoaan, mistä oppi paljon. 

Minulla on aika laaja musiikki maku ja näin ollen opetan klassista, rokkia, jazzia, heavya, metallia, poppia ja humppaa eli melkeinpä mitä vaan.  Omat kiinnostukseni kitaristina ovat Ritchie Blackmore, Jeff Beck, George Harrison, Eric Clapton, Angus Young, Wes Montgomery, B.B.King, Stevie Ray Vaughan ja Eddie Van Halen. Eli hieman vanhempi kitaristisukupolvi, mutta olen silti kaikkiruokainen.

Olen itse kiinnostunut musiikinteoriasta ja siksi käyn teoria-asioita läpi laajasti. Sävellajit, asteikot, moodit, tahtilajit, sointuasteet, melodia-analyysi, sovitus, improvisoiminen  ja säveltäminen ovat erittäin tärkeitä asioita muusikolle.  Näihin tutustutaan kappaleiden kautta. Myös korvakuulolta soitto on tärkeää.

Annan siis kitara- ja bassoyksityistunteja. Muita instrumentteja ovat ukulele, piano ja rummut joissa voin antaa opetusta. Myös teoriatunnit ovat mahdollisia, mutta yleensä sekoitan soitonopetuksen ja teoriaopetuksen yhteen. Musisoinnin lisäksi olen kahden lapsen isä, luonteeltani leppoisa ja kiltti, joten tulen hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa ja kaikenkaikkiaan opetuskokemusta on takana n. 15 vuotta.

Tunneille voi tulla aivan aloittelijasta alkaen.  Käyn jokaisen oppilaan kanssa yksilöllisesti opetusta läpi ja voin myös avustaa oikeanlaisen soittimen hankinnassa.

Rohkeasti vaan tunneille ja rokki soimaan!

Tuntien hinnat:
60 min   40 e
45 min   30 e
30 min   22 e

Opetuspaikka:
Tekijänkatu 16 c

Mikko Malmivaara

Musa@Malmstar.fi

0405846310

( kitara, basso,ukulele, piano, rumpu ja bändiopetus Järvenpäässä)

 

P.s Olen nyt vaihteeksi tällä hetkellä 10/2021-03/2022 Lontoossa eli etätunnit tällä hetkellä vain mahdollisia!